Sunday, August 12, 2012

Sering demam atau selsema atau asma? Mungkin Nutriferon (Immune Booster) penyelesaian nya

Assalamualaikum semua,

Sue percaya ramai diantara kita yang dah biasa sangat dengar perkataan demam selsema ni semua kan. Dan paling tak best sekali kalau kena flu ni, hidung asyik nk srot sreett je. Ini semua mungkin disebabkan oleh sistem imuniti badan kita yang lemah. 

Apa kah tugas sistem imuniti?
Yer sistem imuniti ni lah yang bekerja keras melawan musuh2 ni semua. Oleh sebab itu badan kita memerlukan supplement..hatta bukan nak kata kalau kita amik supplement ni akan terus tak dapat selsema or demam ni semua, cuma kekerapan tu bergantung dengan sejauh mana kuatnya sistem imuniti kita. Jadi apa kita nak kasi kat sistem imuniti kita ni? takkan nak dibiarkan begitu sahaja..Maka disini saya nak kenalkan IMMUNE BOOSTER atau lebih dikenali dengan NUTRIFERON. 


Apa itu Nutriferon?

- NutriFeron™ terdiri daripada gabungan ekstrak tumbuhan
- Terbukti secara klinikal mengukuhkan sistem imun
- Menstimulasikan setiap sel di dalam badan kita untuk menghasilkan interferon aslinya sendiriSiapa yang perlukan Nutriferon?

Sesiapa sahaja yang selalu demam/rendah sistem imun dan sebarang penyakit yang berkaitan dengan imuniti/antibodi seperti flu, demam. cancer,asma...tetapi harus di ingat yer yang produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh sebarang jenis penyakit. Ajal maut ditangan Tuhan..kita manusia hanya berusaha dan beriktiar.

Saya akan memilih NutriFeron daripada mengambil antibiotik. Seboleh-bolehnya (dengan izin Allah SWT), saya akan elakkan pengambilan antibiotik jika ada alternatif lain dan semulajadi seperti NutriFeron nie. Jadi, saya amat galakkan anda menyimpan stok NutriFeron di rumah sebagai “stok kecemasan”. Bukan perlu minum hari-hari pun, namun, kewujudannya penting tatkala kita memerlukannya.

Selain itu,
  • Individu yang ingin kukuhkan sistem imun
  • Individu yang menghadapi masalah sistem imun
  • Individu yang mendapati pengambilan Vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi.
  • Individu yang apabila sakit (demam), sakitnya (demamnya) akan berpanjangan melebihi seminggu.
  • Ibu menyus, namun mendapati anaknya kerap demam dan demamnya berpanjangan.
Kenapa Nutriferon™ Shaklee?

1. Semulajadi
- Meningkatkan tahap interferon secara semulajadi – saintis telah mengenalpasti interferon sebagai satu faktor penting penyumbang kepada fungsi imun yang sihat.
- Nutriferon™ adalah satu-satunya supplemen tambahan di US yang dihasilkan oleh immunologist yang menjumpai interferon yang meningkatkan pengeluaran interferon di dalam badan secara semulajadi.

2. Dihasilkan oleh Ahli Imunologi dunia yang terkenal
- Individu yang menjumpai Interferon - Dr. Yasuhiko Kojima, Ahli Imunologi dunia yang terkenal yang telah menemui interferon pada tahun 1954
-Beliau telah melakukan penyelidikan berdedikasi selama empat puluh tahun untuk mencari sebatian semulajadi yang akan memberi rangsangan kepada pengeluaran interferon.
- Nutriferon daripada Shaklee adalah satu-satunya supplemen perlindungan di US.

3. Penyelidikan selama 40 tahun
Penyelidikan selama 40 tahun – selepas 40 tahun melakukan ujian yang teliti dan melibatkan percubaan bertan-tan kandungan sebatian semulajadi dan herba, Dr. Kojima membangunkan campuran unik empat elemen berkuasa sayur-sayuran yang meningkatkan pengeluaran semulajadi interferon badan.

4. Campuran Interferon yang diPATENkan
- Elemen tumbuh-tumbuhan penggalak
- NutriFeron mempunyai MACH, 1 campuran Interferon daripada ekstrak tumbuhan yg telah dipatenkan formula ekslusif yang mengandungi
-- ekstrak labu
-- ekstrak safflower
-- ekstrak benih Asian Plantain
-- ekstrak bunga Japanese Honeysuckl

5. 4 KAJIAN KLINIKAL ke atas manusia
- Disokong oleh 4 kajian klinikal ke atas manusia
- 4 kajian klinikal yang dikeluarkan mengesahkan kesihatan luarbiasa dan sokongan imunisasi hasil manfaat daripada campuran ekstrak proprietari yang ditemui di NutriFeron™

6. Formula EKSLUSIF dilindungi oleh 3 paten
- Nutriferon disokong oleh tiga paten dan hanya boleh didapati melalui Shakee dan Independent Distributor Shaklee sahaja
- Formula yang unik dan berpaten ini hanya eksklusif di Shaklee

7. KUALITI
Dibuat menepati piawaian kualiti yang terbaik – supplemen tambahan yang berkesan, NutriFeron telah melalui ujian sistematik yang ketat untuk keselamatan, kesucian, potensi, dan prestasinya.

Jom Sue nak share video ringkas mengenai penghasilan Nutriferon, kenapa kita perlukan Nutriferon dan bagaimana Nutriferon berfuungsi.Anda boleh juga baca menenai khasiat NutriFeron di laman web rasmi SHAKLEE Malaysia di SINI yer =) 

MARI DAPATKAN PADA HARGA PROMOSI AUGUST INI!!! (^_^)
*** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit***

UNTUK INFO & ORDER : 

Suhaida Suhaimi
Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID - 866661
Email: suhaidasuhaimi@yahoo.com 
SMS/Whatsapp: 012 222 7015


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...